Bio Oil tegen littekens

Van mijn 13e tot mijn 26ste heb ik last gehad van ernstige acne conglobata en als aandenken daaraan heb ik een gezicht, nek en rug die getekend zijn door littekens.

Ongeveer 2 jaar geleden werd ik door een lotgenoot bij de dermatoloog getipt over de helende werking van bio Oil op littekens. Ik moet eerlijk toegeven dat ik de jongen die me de tip gaf nog steeds dankbaar ben voor de enorme verbetering in vooral mijn gezicht. Vandaar dat we besloten hebben om een review van Bio Oil op deze site plaatsen! Bio tegen de gevolgen van acne en mee eters op de huid!

Bio Oil tegen littekens
Bio Oil tegen littekens werkt!

De bio olie combineert natuurlijke olie met vitamines die goed zijn voor de huid! Daarnaast wordt de bio olie snel door de huid opgenomen zodat het beschouwd kan worden als een “droge” olie die je geen vette huid geeft!

Bio Oil tegen littekens

Voor welke littekens kan ik bio olie gebruiken

Bio olie helpt bij zowel recente als oude littekens! Of deze littekens nu zijn ontstaan als gevolg van acne, een operatie, zwangerschapsstriemen, waterpokken of een ongeluk maakt niet uit, bio olie helpt! Bio olie kan echter niet gebruikt worden bij wonden die nog niet geheeld zijn omdat Bio Oil als cosmetisch product niet steriel is en een kleine hoeveelheid geurstoffen bevat.

Bio Oil tegen littekens

Hoe gebruik je Bio Oil

Bio Oil kun je inmasseren met een draaiende beweging op je gezicht of lichaam tot het volledig door de huid geabsorbeerd is. Het advies is om dit tweemaal daags gedurende 3 maanden te doen. Bio Oil kan veilig gebruikt worden tegen littekens als de huid aan de oppervlakte volledig geheeld is.

Houdt er wel rekening mee dat elke huid individueel is, bij de een kan het korter zijn dan de geadviseerde 3 maanden terwijl het bij de ander langer duurt dan 3 maanden.

Bio Oil tegen littekens

Bio Oil review

Wij vinden Bio Oil een topproduct tegen een betaalbare prijs! Daarnaast is het een behandeling van de littekens die volledig pijnvrij is! Bio Oil is wereldwijd zelfs een van de best verkochte producten tegen littekens!

Bio Oil tegen littekens

Bio Oil bestellen

Bio Oil bestellen doe je eenvoudig, veilig en snel op bol.com! Klik hier of op onderstaande afbeeldingen om Bio Oil te bestellen!

bio oil tegen littekens