Blackhead killer masker review

Wij kunnen op meeterverwijderen.nl natuurlijk niet achterblijven! We hebben het blackhead killer masker onder de loep genomen en uitgeprobeerd! Met een onverwacht schone en gereinigde huid als positief resultaat. Het Blackhead Killer Masker is echt de killer onder alle gezichtsmaskers die claimen mee eters te verwijderen! Lees hieronder het blackhead killer masker review!

blackhead killer masker review

Wat doet het Blackhead killer masker?

Het gezichtsmasker claimt dat het verontreinigingen, mee eters (blackheads) en dode huidcellen verwijderd in een handomdraai. Het masker zelf wordt geleverd in een zwarte verpakking en ziet er als je het hebt aangebracht monsterachtig uit met zijn diepzwarte kleur. Wij waren dan ook een beetje sceptisch over de onverdeelde kracht van dit gezichtsmasker tegen mee eters! Je komt er pas echt achter wanneer je het een keer probeert toch?

blackhead killer masker review

Blackhead killer masker review!

Het masker is goedkoop te krijgen! Sterker we hebben zelfs een webshop gevonden die drie blackhead killer maskers levert bij de aanschaf van een comedonenlepel! En die comedonenlepel is verrekte handig en als beste getest voor het verwijderen van de hardnekkige mee eters en puistjes! Over het algemeen kun je een aantal blackhead maskers bestellen voor minder dan € 10,- inclusief de verzendkosten!

blackhead killer masker review

Aanbrengen van het blackhead gezichtsmasker

Zorg voordat je het masker aanbrengt voor een gereinigde huid! Was je gezicht met je dagelijkse cleanser en voldoende lauwwarm water! Ook kan het verstandig zijn om eerst even lekker je gezicht te stomen. Hierdoor zorg je ervoor dat je poriën lekker open gaan staan zodat het blackhead masker zijn werk nog beter kan doen! worden.

Zorg ervoor dat je haar niet in de weg zit bij het aanbrengen van het masker en voor de heren onder ons (including me) is het ook wel prettig dat je ervoor zorgt dat je niet een al te lange baard hebt staan of hier in ieder geval het masker niet op aanbrengt! Geloof me want het blackhead masker is bijzonder sterk en we willen geen ongewenste verwijdering van gezichtsbeharing toch!

Je kunt het blackhead gezichtsmasker eenvoudig aanbrengen met je schone handen. Zorg voor een degelijke laag masker op je gezicht, maak in ieder geval het pakje leeg want bewaren lukt niet (daar moet je de tube voor hebben).

Nadat je het masker hebt aangebracht is het verstandig om het goed te laten drogen. Dit kan soms zelfs een klein half uur in beslag nemen! Neem dan ook de tijd en geef het blackhead masker de tijd om zijn werk goed uit te kunnen voeren.

blackhead killer masker review

Blackhead killer masker verwijderen

Nadat het masker goed droog is kan het verwijderd worden en houdt er rekening mee dat dit best eens pijnlijk kan zijn in tegenstelling tot andere gezichtsmaskers tegen mee eters. Het pijnlijke zit hem juist in de fijne gezichtsharen die mee weggetrokken worden wanneer je het gezichtsmasker verwijderd. Maar het bekende spreekwoord over mooi zijn en pijn lijden kennen we allemaal!

Nadat je met wat moeite het gezichtsmasker volledig verwijderd hebt zul je zien dat je gezicht er rustig en kalm uitziet. Ook met de roodheid valt het reuze mee en je gezicht zal er de dagen erna rustig, egaal en kalm uitzien!

Wanneer je de binnenkant van het gezichtsmasker gaat bekijken zie je hoe ongelofelijk veel vuil, mee eters, haartjes en dode huidcellen het verwijderd heeft!

Gebruik van het blackhead killer masker

Wij zijn van mening dat het gezichtsmasker doet wat het beloofd! Je gezicht wordt schoner en kleine mee eters en puistjes verdwijnen! Het is echter niet een gezichtsmasker dat je elke dag of elke week dient te gebruiken! Een keer per maand is meer dan genoeg. De grotere mee eters en lastig te bereiken mee eters kun je eenvoudiger verwijderen met een comedonenlepel! Het masker is zowel voor vrouwen als mannen geschikt en werkt verbluffend! Ook voor iedereen die last heeft van veel kleine puistjes is het gezichtsmasker een welkome aanvulling in de badkamer!

Bedankt voor het lezen van deze blackhead killer masker review! Wil je het originele masker uit gaan proberen? Klik dan hier of op onderstaande afbeelding!

luxstyle