Burt’s bees acne producten

Een nieuw en revolutionair middel tegen een onzuivere huid, acne, puistjes, mee eters en roodheid is de Burt’s Bees acne serie! 4 uitstekende producten die effectief helpen bij een probleemhuid en die ook nog eens betaalbaar zijn! De beste Burt’s Bees acne producten vindt je hier op een rij!

Burt’s Bees anti blemish spot treatment

100% natuurlijk serum dat acne, puistjes en mee eters bij de bron aanpakt!

Dit natuurlijke serum heeft zich wetenschappelijk bewezen als effectief middel om ontstekingen te verminderen en te voorkomen zonder de huid te irriteren. Doordat het serum extracten van tea tree olie, calendula, duizendblad en peterselie bevat werkt het direct verzachtend en zorgt het voor een vermindering van de roodheid. Het serum bevat daarnaast Bernagie (ook wel komkommerkruid genoemd) wat zorgt voor een zachte en soepel huid! Dit product is volledig natuurlijk, dermatologisch getest en niet-comedogeen.

Gebruiksaanwijzing

Na je gezichtsreiniging kun je het  ’s ochtend en ’s avonds aanbrengen op de acne en puistjes! Het serum kan elke dag worden gebruikt!

Burt's bees acne

Klik hier om direct dit serum van Burt’s Bees te bestellen!

Burt's bees acne

Burt’s Bees natuurlijke scrub

100% natuurlijke scrub voor een diepe reiniging van de huid!

Burt’s Bees anti blemish pore refining scrub verwijderd dode huidcellen en verfijnd de poriën zonder de huid daarbij te irriteren of uit te drogen! Het natuurlijke salicylzuur, dat uit de bast van de wilg wordt gewonnen, gaat tot diep in de poriën om ophopingen van talg en de uitbraak van acne en puistjes te voorkomen. Burt’s Bees natuurlijke scrub bevat daarnaast ook jojoba olie en natuurlijke fruitzuren wat zorgt voor een prettige gezictsscrub met als resultaat een gereinigde, zachte en soepele huid! Ook deze scrub is 100% natuurlijk, dermatologisch getest en niet-comedogeen!

Gebruiksaanwijzing

Maak je gezicht vochtig en breng de scrub aan met je handen of gebruik hiervoor een washandje en voorkom contact met je ogen. De scrub kan 2 tot 3 keer per week gebruikt worden!

Burt's bees acne

Klik hier om direct deze scrub van Burt’s Bees te bestellen!

Burt's bees acne

Burt’s Bees Anti Blemish Cleanser

De cleanser die onzuiverheden voorkomt!

Dit product van Burt’s Bees heeft zich wetenschappelijk bewezen als cleanser die in staat is om de bacteriën die acne veroorzaken, overtollig huidvet en onzuiverheden te verwijderen zonder de huid uit te drogen of te irriteren! Het natuurlijke salicylzuur dat wordt gewonnen uit wilgenbast dringt diep in de poriën om deze te zuiveren en voorkomt zo uitbarstingen van acne en mee eters. Ook dit uitstekende product is niet-comedogeen en dermatologisch getest!

Gebruiksaanwijzing

Je kunt deze cleanser in de ochtend en ’s avonds gebruiken! Na afloop je gezicht afspoelen met warm water!

Burt's bees acne

Klik hier om direct de cleanser te bestellen!

Burt's bees acne

Burt’s Bees Moisturising lotion

Natuurlijke vochtinbrenger voor de vette huid

Burt’s Bees Anti-Blemish Daily Moisturising Lotion is een natuurlijk verzorgingsproduct voor de huid die zorgt voor een bescherming tegen acne, puistjes en mee eters en zorgt voor een zuivere huid zonder de huid daarbij te irriteren! De crème bestaat o.a. uit extracten van citroengras, toverhazelaar en hop die op natuurlijke wijze helpen de roodheid van de huid verminderen. Ook dit product van Burt’s Bees is dermatologisch getest en niet-comedogeen!

Gebruiksaanwijzing

De vocht inbrengende crème kun je ’s ochtends en ’s avonds aanbrengen op je gezicht!

Burt's bees acne

Klik hier om direct deze vocht inbrengende creme te bestellen!

Burt's bees acne

Direct Burt’s Bees bestellen? Klik hier of op onderstaande afbeelding!

burts bees acne