Comedonendrukker

Een comedonendrukker is een andere benaming voor een comedonenlepeltje en de werking is natuurlijk gelijk. Met een comedonendrukker kun je snel en eenvoudig de lastig te bereiken mee-eters verwijderen en daarbij is de kans op huidbeschadigingen klein.top 3 comedonenlepels, comedonendrukker De comedonendrukker is een handig hulpmiddel waar je jarenlang plezier van hebt als je er een beetje goed voor zorgt.

Comedonendrukker gebruiken

Een comedonendrukker is eenvoudig te gebruiken voor de lastig bereikbare mee eters. Mee eters verwijderen met een comedonendrukker is dan ook relatief eenvoudig. Ook de mee eters in je oor, in de nek en tussen de neus en wang zijn met behulp van de comedonendrukker eenvoudiger te verwijderen.

Comedonendrukker gebruiken

Op onze site vindt je een uitgebreide gebruiksaanwijzing voor het gebruik van de comedonendrukker. Wij zijn zelf van mening dat je de comedonendrukker gebruikt als aanvulling op het routinematig verwijderen van mee eters. Wanneer je er de tijd voor neemt kun je ervoor kiezen om eerst je gezicht te reinigen met een goede scrub gevolgd door een dieptereiniging met het blackhead killer masker. Na afloop kun je de resterende mee-eters verwijderen of uitdrukken met de comedonendrukker.

In dit artikel lees je de complete handleiding voor het gebruik van de comedonendrukker

Comedonendrukker tips

Zorg voor een gereinigde huid!

Dit kun je bereiken met een lekker stoombad of met een goede gezicht reinigende zeep of scrub. Door je gezicht te reinigen zorg je dat je dode huidcellen, huidvet en andere verontreinigingen kwijt bent. Door het stoombad gaan je poriën lekker open staan en is het eenvoudiger om de mee eters te verwijderen.

Gebruik eerst een gezichtsmasker tegen mee-eters!

Nadat je je gezicht hebt gereinigd kun je wanneer je dit wilt een lekker gezichtsmasker tegen mee-eters aanbrengen waardoor je zelf zorgt voor een dieptereiniging van de huid. Hierdoor kun je de comedonendrukker inzetten tegen de hardnekkige mee-eters!

De comedonendrukker reinigen voor gebruik

Na deze stappen kun je de resterende mee eters en de mee eters en puistjes op lastig bereikbare plekken verwijderen met de comedonendrukker! Bij het verwijderen van mee eters laat je openingen of kleine wondjes achter in je huid. Het is daarom van belang om de comedonendrukker goed te steriliseren voordat je hem gebruikt. Hiervoor kun je kokend water gebruiken (pas op dat je de comedonendrukker wel laat afkoelen voor je hem gebruikt!) of desinfectievloeistof. Uiteraard is het verstandig om dit stelselmatig te doen na het verwijderen van een mee eter en na afloop.

De comedonendrukker gebruiken

Breng de opening van de comedonendrukker aan op de mee eter en oefen voorzichtig maar wel genoeg druk uit om de mee eter te verwijderen. Let er wel op dat je niet te hard te werk gaat omdat dit blijvende littekens tot gevolg kan hebben. De uitgedrukte mee eter kun je verwijderen met een tissue of pad.

Na het uitdrukken van mee eters

Nadat je gezicht lekker schoon en vrij van mee eters is zijn wij van mening dat je de huid wel wat extra kunt verzorgen. Hiervoor kun je de verzorgende crème gebruiken die je gewend bent of je kiest bijvoorbeeld voor een natuurlijke en huidherstellende crème.

Comedonendrukker kopen

Omdat er tegenwoordig zoveel comedonenlepels te koop zijn heeft meeeterverwijderen.nl op basis van eigen ervaring een van de beste comedonenlepels geselecteerd! Deze comedonendrukker kun je bestellen met behulp van de top 3 met beste comedonendrukkers.

Of kies direct voor en complete set! Klik hier of op de afbeelding om de set mee-eter verwijderaars direct te bestellen!

comedonendrukker

Lees snel meer over het verwijderen van mee-eters en bekijk snel de top 10 met producten tegen mee-eters!