Comedonenlepeltje

Hoe gebruik je een comedonenlepeltje op de juiste manier!

Hierbij vindt je een aantal tips om met een comedonenlepeltje de mee eters te verwijderen! Het comedonenlepeltje is uitermate geschikt voor de mee eters op je neus en op de lastig met twee handen/vingers te bereiken plekken zoals in de nek of de oren!

comedonenlepel, mee eters verwijderen

Door het gebruik van een comedonenlepeltje verminder je de kans op littekenvorming door de gelijkmatige druk die je kunt uitoefenen en het gebruik van een comedonenlepeltje voorkomt verontreiniging en besmetting van de huid zodat er geen ontstekingen!

Tips bij het gebruik van een comedonenlepeltje

1: Kook een flinke hoeveelheid water om je gezicht te kunnen stomen!

2: Ga met je gezicht boven het hete en stomende water hangen! Met een handdoek kun je de stoom gevangen houden. Over het algemeen is 5 tot 9 minuten stomen meer dan voldoende om je gezicht te reinigen en je poriën te openen!

3: Was je handen voordat je begint om vervuilingen en daardoor ontstekingen van de mee eters te voorkomen!

4: Voordat je gaat beginnen met het verwijderen van de mee eters met de comedonen lepel zorg je dat je deze hebt gesteriliseerd door hem bijvoorbeeld minimaal 1 minuut is een bakje alcohol te hebben gereinigd.

5: Plaats de comedonen lepel met de ronde opening over de me eter! Een vergrotende spiegel helpt uiteraard en zorg daarnaast voor voldoende licht!

6: Voer langzaam de druk op de mee eter op met de comedonen lepel maar doe dit wel voorzichtig! Als het een witkopje is kun je de talg die eruit geperst wordt wegvegen met een tissue!

7: Voordat je aan de volgende mee eter begint is het verstandig om de comedonen lepel eerst te reinigen met de alcohol om vervuiling en eventuele ontstekingen te voorkomen.

8: Gebruik na het verwijderen van je mee eters met de comedonenlepel een reinigende zeep of gezichtsreiniger om de geopende poriën schoon te maken en verontreiniging te voorkomen!

Direct naar de Top 3 Comedonenlepels! 

Succes met het mee eters verwijderen met behulp van en comedonenlepeltje! Een goede reinigende zeep vooraf en na het verwijderen van je mee eters met een comedonenlepeltje is bijvoorbeeld olijfoliezeep! Daarnaast kun je zorgen voor een dieptereiniging met het Blackhead Killer masker! Door deze te combineren met het verwijderen van de mee eters met het comedonenlepeltje huid helemaal vrij van mee eters, verontreinigingen en dode huidcellen! Klik hier of op de afbeelding om het Blackhead Killer masker direct te bestellen!

acne