E-book recensie Nooit meer Acne

Van mijn 13e tot mijn 28ste heb ik last gehad van acne conglobata in een bijzonder ernstige vorm. Grote onderhuidse met pus gevulde bulten teisterden mijn gezicht, nek en rug. Door deze huidaandoening werd ik gepest en gemeden waardoor ik in een isolement terecht kwam en depressief raakte. Al met al een slechte tijd voor mij maar ook voor mijn ouders! Juist in die periode dat het leven leuk dient te zijn…

Van alles hebben we geprobeerd om van deze huidaandoening af te komen:

  • Antibiotica
  • Prednison (!)
  • Roaccutane
  • Acne instituut Loes Oud
  • Homeopathie
  • Bio-resonantie
  • Medicinale kruidengeneeskunde uit China
  • Handopleggingen
  • Dieeten

Je kunt het niet zo gek bedenken of we hebben het geprobeerd en het heeft al met al wel duizenden zo niet tienduizenden euro’s gekost…

En de enige conclusie die we konden trekken was dat het allemaal niet of nauwelijks heeft geholpen…

mee eters

De Nooit meer Acne methode

Op mijn 28ste heb ik deze methode gevonden op het internet en ben ik gaan lezen! De eerste conclusie die ik kon trekken was dat het eigenlijk te mooi klinkt om waar te zijn! Gegarandeerd van je acne af was namelijk al 15 jaar lang een illusie voor me!

Omdat het zo goedkoop was heb ik toch besloten om het boek aan te schaffen!

Al lezende raakte ik enthousiast over Philip Costa zijn duidelijke en overduidelijk gepassioneerde boek waarin duidelijk viel op te maken dat we lotgenoten waren!

Gevoelsmatig ontstond er een klik en de methode die wordt uitgelegd is eenvoudig toe te passen op je dagelijkse leven.

De methode die Philip je geeft is een grote verandering in je volledige dagelijkse gewoonten en het voedingspatroon! Je leert niet alleen wat goed oor je is maar je gaat ook met andere ogen kijken naar de levensmiddelenindustrie zoal we die nu kennen! Alles moet tegenwoordig goedkoper dan goedkoop en dat kan alleen gerealiseerd worden met vervangende e-nummers en goedkope smaakmakers die funest zijn voor mensen die ontstekingsgevoelig zijn.

Het resultaat van de Nooit meer Acne methode

Wanneer je echt voor de adviezen die in het boek worden gegeven gaat en je bereid bent om je hier ook aan te houden zul je zien dat je binnen een week een gigantische verbetering gaat zien! Binnen een maand is het resultaat zelfs schokkend positief te noemen! Geen ontstekingen meer, geen nieuwe puisten meer, een minder vette huid en veel (maar dan ook veel meer!) energie en een normaal gekleurde huid! Geen rood uitgeslagen gezicht meer en vooral veel opluchting!

Mijn enige advies kan dan ook zijn: Probeer zelf de Nooit meer Acne methode! Het is een goedkope oplossing die gegarandeerd helpt. Hoe mooi is dat!

Ook voor ouders is dit een hele opluchting! Zienderogen zie je jouw eigen kind opknappen en het zelfvertrouwen en zelfbeeld groeien!

Overtuigd? Koop hier met korting het E-book Nooit meer Acne

mee eters