Actie met de comedonenlepel

Pas wanneer je het comedonenlepeltje voor de eerste keer gebruikt maak je kennis met de uitgebreide mogelijkheden van dit in principe simpele hulpmiddel! Het comedonenlepeltje is een erg handig hulpmiddel tegen de lastig te bereiken mee eters en de hardnekkige mee eters. En daar bedoelen we dan mee eters mee die je niet met twee vingers kunt uitknijpen zoals dat het geval is in je oor, de zijkant van de nek of achter op de nek!comedonenlepel, mee eters verwijderen

In feite werkt het comedonenlepeltje door de druk die je zelf uitoefent waardoor de mee eters uit de poriën worden gedrukt! Pas wanneer je weet hoe mee eters  ontstaan kun je het meest effectief gebruik maken van het comedonenlepeltje, je weet dan hoe lastig ze zijn te verwijderen en hoe pijnlijk het soms kan zijn. Een     goede voorbereiding is in dit geval dus het halve werk. Des te beter je jezelf voorbereid op het verwijderen van je mee eter des te sneller en pijnlozer dit zal gaan.   Hierbij een aantal tips die je kunnen hulpen met het verwijderen van je mee eters op een snelle en effectieve manier.

 

mee eters

Effectief mee eters verwijderen

Om effectief en snel je mee eters te verwijderen is het goed om te weten hoe mee eters ontstaan. Hiervoor kun je mijn uitgebreide artikel over het ontstaan van mee eters lezen. Het komt er in feite op neer dat de huid teveel talg produceert die niet meer afgevoerd kan worden door de poriën en daarin verstopt raakt. De open mee eter staat in contact met de buitenlucht waardoor hij zwart van kleur wordt en de gesloten mee eter staat niet in contact met de buitenlucht waardoor deze wit van kleur zal blijven. Terug naar het verwijderen van een mee eter is het van belang dat je een comedonenlepeltje van goede kwaliteit gebruikt zodat je minder last van lijn zult hebben omdat het verwijderen sneller al gaan.

 

mee eters

Mee eters verwijderen met de comedonenlepel

Voordat je begint van het verwijderen van de mee eters met een comedonenlepeltje is het verstandig om eerst een stoombad te nemen waardoor je huid goed gereinigd en ontvet wordt en de mee eters zachter zullen worden. Doordat de mee eters zachter zijn zal de comedonenlepel  minder moeite hebben ze te verwijderen. Nu kun je de comedonenlepel pakken en deze simpelweg met de opening op de mee eter etten en zachtjes druk uit te oefenen! De mee eter zal wel moeten verschijnen en jij bent er vanaf!

mee eters

 

 

Met meer zelfvertrouwen de deur uit?
mee eters