Gezichtsmasker tegen mee eters en puistjes? Lees hier de goedkope en effectieve mogelijkheden!

1: Gezichtsmasker tegen mee eters en puistjes met Aloë Vera

Aloë Vera gel heeft een goede uitwerking op acne en puistjes, een gezichtsmasker tegen puistjes van aloë vera kan een verlichting van de aandoening betekenen!

gezichtsmasker tegen mee eters, mee eters verwijderen, mee eter, mee eter verwijderen

gezichtsmasker tegen mee eters met aloe vera

Aloë Vera kun je zelf winnen uit de aloë Vera plant die je in de grotere tuincentra gewoon kunt kopen of je kan kiezen voor een goede gel die je bij de gezondheidswinkel kunt kopen!

De aloë vera werkt verzachtend op de door acne en puistjes aangetaste huid en zal de roodheid van de huid aanzienlijk verminderen. Daarnaast heeft aloë vera een antibacteriële werking die de bacteriegroei op de huid verminderd!

Wat heb je nodig voor een gezichtsmasker tegen mee eters en puistjes met aloë vera?

1: Genoeg aloë vera om je gezicht mee in te smeren! Dat is alles!

Gebruik

Was je gezicht met water en dep de huid droog, masseer met je vingers of met een watje de aloë Vera op de probleemgebieden aan en laat dit 10 minuten in werken! Na afloop kun je de overgebleven aloë vera afwassen met water!

Een goedkoop en snel gezichtsmasker tegen mee eters en puistjes!

 

2. Laat het warm worden, stomen tegen mee eters en puistjes!

Stoom helpt tegen verschillende aandoeningen en acne en puistjes is daar 1 van! Het zorgt voor een vermindering van je acne en de rode uitslag die daarbij hoort door de poriën te openen en viezigheid en bacteriën eruit te spoelen.

Gezichtsmasker tegen mee eters

stoombad tegen mee eters

Je kunt ervoor kiezen om alleen stoom te gebruiken maar na afloop kun je ook nog een gezichtsmasker tegen puistjes nemen waar jij je goed bij voelt. Omdat je net de hele huid hebt gereinigd en alle poriën hebt opengezet kan het gezichtsmasker tegen puistjes goed zijn werk doen!

Wat heb je nodig voor een stoombad?

1: Kokend water, logisch toch…

2: een handdoek

3: Een grote kom

4: Of een elektrische gezicht stomer

Gebruik

Vul de kom met het hete water en ga er na een aantal minuten met je gezicht boven hangen en hang de handdoek over je hoofd en de kom om de stoom gevangen te houden!

Supertip:

Voeg een paar druppeltjes tea tree olie toe aan het water voor een extra zuiverende werking!

 

3. Zure Yoghurt of Karnemelk, een gezichtsmasker tegen mee eters en puistjes met een herstellende werking!

Hoewel er in de discussie over acne en melkproducten een associatie wordt gelegd tussen het consumeren van zuivel en het verergeren van acne (wat trouwens bij mij ook het geval is!) heeft yoghurt of karnemelk wel een helende werking van buiten!

gezichtsmaskers tegen mee eters, mee eters verwijderen, mee eter, mee eters uitknijpen

gezichtsmasker tegen mee eters met yoghurt

Een gezichtsmasker tegen mee eters en puistjes met zure yoghurt of karnemelk heeft een hele werking op de roodheid van jouw huid en zorgt het voor een heerlijke zachte en soepel huid!

De aanwezige zuren in yoghurt en karnemelk zorgen daarnaast voor een anti bacteriële werking! Een ware dubbelslag dus in een gezichtsmasker tegen mee eters en puistjes!

Wat heb je nodig?

1: Een pak karnemelk, of,

2: Zure yoghurt

Gebruik

Breng de yoghurt of de karnemelk aan op je huid met een washandje of pad en zorg voor een lekkere dikke laag. Laat dit 10-15 minuten zijn werk doen en was het daarna af met lauwwarm water. Gebruik een scrubbende beweging dan ben je meteen van je dode huidcellen af! Een erg goedkoop gezichtsmasker tegen puistjes met een uitstekend resultaat! Voeg wat lijnzaad toe tegen de ontstekingen!

Baking Soda of Bicarbonaat tegen mee eters!

Bicarbonaat of baking soda is één van de meest effectieve behandelingen om je te ontdoen van veel mee eters. De baking soda helpt je huid om zich te ontdoen van alle dode huidcellen en onzuiverheden. Bicarbonaat of Baking Soda is zeer eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk en goedkoop verkrijgbaar in de meeste winkels of online. Van de baking soda maak je met wat warm water een pasta die je aan kan brengen op de huid, even een minuut of 10 laten inwerken en daarna kun je het gewoon afspoelen!