Gezichtssauna

Hier vindt je de top 5 gezichtssauna’s van dit moment! Een gezichtssauna is niet alleen ideaal bij een verkoudheid of een griepje maar is ook een effectief hulpmiddel bij het verwijderen van mee eters, puistjes, giftige stoffen, make-up resten en dagelijks vuil te verwijderen. Met je eigen gezichtssauna realiseer je het effect van een bezoek aan de schoonheidsspecialiste!

gezichtssauna

Voordelen van een gezichtssauna

  • Open je poriën
  • Reinig de huid diep
  • Bevorder de doorbloeding
  • Vocht inbrengende werking
  • Benadruk de kracht van je huid 

Een gezichtssauna is daarom een betaalbare musthave voor iedereen die last heeft van een huid die gevoelig is voor de invloeden van buitenaf. Daarnaast is af en toe 15 minuten stomen genoeg voor een ontspannen gevoel en een zachtere huid.

Je kunt bij het stomen van je gezicht met de gezichtssauna ook nog eens olie of kruiden toevoegen aan het water voor een extra zuiverend en reinigend effect. Hierbij kun je bij een verkoudheid denken aan eucalyptus en bij mee eters aan een paar druppeltjes tea tree olie of bio oil om de poriën diep van binnen te zuiveren.

gezichtssauna

De top 5 gezichtssauna’s die er op dit moment te koop zijn:

Wil je je eigen gezichtssauna? Door te klikken op de afbeelding of de naam kom je direct bij Nederlands grootste webshop en bestel je goedkoop, veilig en snel!

gezichtssauna

1: De Medisana gezichtssauna FSS, met zijn prijs/kwaliteitsverhouding de absolute nummer 1, voorzien van o.a. controlelamp, diffusor en maatbeker en ook nog eens eenvoudig te reinigen.

 gezichtssauna

 

gezichtssauna

 

 

gezichtssauna

 

2: De Carmen FS2700 perfect steam, iets duurder dan de nummer 1 in onze lijst maar multifunctioneel te gebruiken als stomer of neusmasker. Voorzien van voorgevormd gezichtsmasker en maatbeker!

 gezichtssauna

 

 

 

gezichtssauna

 

 

 

 

 

gezichtssauna

3: De Beurer gezichtssauna FS50, qua prijs wat duurder maar ook met een luxere uitstraling, inclusief stoomopzetstuk voor aromatoepassingen, hoogwaardige aluminium verdampingstank en ook nog eens eenvoudig schoon te maken.

 gezichtssauna

 

gezichtssauna

 

 

 

gezichtssauna

 

 

4: De Facial Care, een luxe gezichtssauna met een gezichtskap en afzonderlijk masker voor inhalatie door de neus. Ideaal om make u grondig te reinigen!

 

 

gezichtssauna

 

 

 

gezichtssauna

 

 

 

5: Beurer Ionic Facial Steamer FCE70 gezichtssauna, kwaliteit vergelijkbaar aan de apparaten die schoonheidsspecialisten gebruiken. Met zijn prijs fors duurder maar daarentegen voorzien van Ionen voor diepgaande hydratatie van de huid, vocht inbrengende werking en verstelbare sproeier!

 

 

gezichtssauna