Mee eters neus verwijderen

Mee eters heb je overal en dus ook op je neus… Sterker nog, praktisch iedereen heeft last van mee eters op de neus. Ook de mensen met de gaafste huid hebben last van mee eters ook al zullen ze waarschijnlijk beweren van niet.

mee eters neus verwijderen

Mee eters neus

Mee eters ontstaan makkelijker op je neus dan op je kin omdat d neus een van de meest vette gedeeltes van ons gezicht is. De neus maakt namelijk onderdeel uit van de T-zone en in deze zone zitten de talgklieren dicht op elkaar. Deze talgklieren zijn verantwoordelijk voor de talgproductie. En juist die talgproductie is overmatig bij mensen die een probleemhuid hebben met o.a. puistjes en acne. Dit is ook meteen de reden waarom onze huid zo gaat glimmen naarmate de dag vordert.

mee eters neus verwijderen

Hoe kun je mee eters op de neus verwijderen?

Er zijn een aantal manieren om de mee eters op je neus snel en effectief te verwijderen die we voor je op een rijtje gaan zetten. Zorg er in ieder geval voor dat je de huid goed verzorgd en schoon houdt. Helemaal op de neus heb je namelijk last van verwijde poriën waarin het vuil zich opnieuw kan gaan ophopen.

mee eters neus verwijderen

Me eters neus verwijderen met een neusstrip

Een neusstrip breng je aan op de neus en de neusvleugels en deze neusstrip druk je goed aan. Zodra je hem er in een vloeiende beweging vanaf trekt worden automatisch de mee eters, verontreinigingen en dode huidcellen meegetrokken. Het nadeel van deze neus strips is dat ze geen effect hebben op de wat grotere mee eters en dat de poriën tussen de wang en neusvleugels niet behandeld worden. Vandaar dat wij van mening zijn dat het niet de ultieme oplossing van het probleem is.

Mee eters neus verwijderen met een comedonenlepel

Hoewel de neus gevoelig is kan het soms toch handig zijn om bij het verwijderen van de grotere mee eters gebruik te maken van een comedonenlepel. Je brengt de loep van de comedonenlepel aan rondom het de mee eter en begint met het uitoefenen van druk waardoor de mee eter tevoorschijn zal komen. Het nadeel is dat de comedonenlepel niet effectief is tegen de kleinere mee eters, de dode huidcellen en de verstopte poriën.

Mee eters neus verwijderen met je vingers

In tegenstelling tot het verwijderen van mee eters met een comedonenlepel is het met je vingers wat eenvoudiger om de kleinere mee eters aan te pakken. Een combinatie van beide hoort daarom bij ons ritueel om mee eters overal op het gezicht te verwijderen.

Mee eters neus verwijderen met het blackhead killer masker

Dit blackhead killer masker is niet alleen effectief voor mee eters op de wangen en het voorhoofd maar ook voor de mee eters op de neus. Daarnaast is het masker ook effectief in het verwijderen van dode huidcellen, verontreinigingen en verstopte poriën. Hoe je het blackhead killer masker gebruikt lees je elders op onze site in de review!

mee eters neus verwijderen

Ons stappenplan bij het verwijderen van mee eters op de neus

Begin met een goede gezichtsreiniging! Gebruik hiervoor je daily cleanser of net zoals wij: olijfoliezeep, de ultieme gezichtsontvetter! Het voordeel van een goede huid ontvetting is dat de werking van de scrub en het masker flink effectiever zijn. In plaats van deze stap kun je er ook voor kiezen om je gezicht lekker te stomen, hetzelfde effect alleen met wat minder werk!

Scrub je neus met een goede gezichtsscrub met salicylzuur! Wij adviseren de gezichtsscrub van Burt’s Bees. Na de scrub staan de poriën goed open en is het ergste vuil al verwijderd voordat het masker zijn werk gaat doen!

Breng wat Blackhead killer masker aan op je neus en laat dit drogen gedurende een half uur. Verwijder dan het masker en je neus is echt schoon!

Verwijder daarna met de comedonenlepel de grote achtergebleven mee eters en het resultaat is een gereinigde neus vrij van mee eters!

Om de verwijdde porie te behandelen maken wij graag gebruik van de specialistische Bio Oil. Deze olie is volledig natuurlijk en is bewezen effectief bij het behandelen van littekens!

Zeg maar dag tegen puistjes en mee-eters

Wij van meeeterverwijderen.nl weten hoe moeilijk het is om van die vervelende en overduidelijk aanwezige puistjes en mee-eters af te komen. Ze zijn jammer genoeg overduidelijk te herkennen aan de rode vlekjes, witkopjes en zwarte puntjes en ze laten soms grote poriën achter en littekens. Mee-eters zien er uit als een vervuilde huid maar het heeft niks te maken met viezigheid maar met de oxidatie van talg.In dit artikel en op onze website lees je het volgende:

  • Wat is de oorzaak van puistjes en mee-eters
  • Hoe kun je van puistjes en mee-eters afkomen
  • Waarom is het zo moeilijk om van puistjes en mee-eters af te komen
  • Wat helpt echt tegen puistjes en mee-eters
  • Zelf puistjes en mee-eters verwijderen

zeg maar dag tegen puistjes en mee-eters, puistjes, puistjes en mee-eters

De oorzaak van puistjes en mee-eters uitgelegd

  • Puistjes en mee-eters ontstaan vaak door en verstoorde hormoonhuidhouding, er wordt een teveel aan talg geproduceerd waardoor er blokkades ontstaan die gaan ontsteken.
  • Deze overtollige talg of huidvet gaat zich mengen met viezigheid en dode huidcellen waardoor de ontsteking verergerd en de blokkade alleen maar groter wordt.
  • Deze opeenhoping van talg en bacteriën komt daarna in aanraking met de buitenlucht waardoor oxidatie plaatsvindt en de kleur naar zwart veranderd. Vandaar de naam blackheads!

zeg maar dag tegen puistjes en mee-eters, puistjes, puistjes en mee-eters

Wat kun je allemaal tegen puistjes en mee-eters doen?

Om van puistjes en mee-eters af te komen is het van belang dat je een goede skincare routine hebt. Deze skincare routine zorgen voor een goede doorstroming van de talg zodat er geen verstoppingen of blokkades kunnen ontstaan. Daarnaast zullen je huidverzorgingsproducten ervoor moeten zorgen dat de talgproductie gereduceerd wordt. Verder is een goede reiniging van je huid belangrijk zodat de dode huidcellen en bacteriën verwijderd worden die kunnen zorgen voor blokkades van de poriën en daarmee mee-eters en puistjes veroorzaken. Dat klinkt natuurlijk eenvoudig maar er zijn zoveel producten op de markt dat het heel moeilijk kiezen is. Elke huid heeft namelijk zijn eigen specifieke verzorging nodig en wij van meeeterverwijderen.nl kunnen je precies vertellen wat goed voor jou is.

zeg maar dag tegen puistjes en mee-eters, puistjes, puistjes en mee-eters

Wat kun je tegen mee-eters en puistjes doen!

Mee eters en puistjes kun je zelf verwijderen als je weet wat je doet, daar hebben wij jammer genoeg maar al teveel ervaring mee. Daarnaast is een goede behandeling van de huid noodzakelijk om ze in de toekomst te voorkomen of in ieder geval te verminderen.zeg maar dag tegen puistjes en mee-eters Goede verzorgingsproducten als een scrub en exfoliant kunnen je daarbij heel goed helpen. Producten met natuurlijk salicylzuur helpen stekend om de talgproductie te reguleren en om de huid te reinigen, in dit artikel lees je meer over natuurlijk salicylzuur. Verder is het ook het overwegen waard wanneer je last hebt van veel puistjes om je voedingspatroon eens goed onder de loep te nemen. Een dieet met veel verzadigde vetten en suikers blijkt in de praktijk de heftigheid van mee eters en puistjes nogal te kunnen beïnvloeden.

zeg maar dag tegen puistjes en mee-eters, puistjes, puistjes en mee-eters

Puistjes zelf uitknijpen

Puistjes kun je heel goed zelf uitknijpen mits je maar een aantal belangrijke stappen in acht neemt. Knijp nooit een puistje uit die nog niet rijp is! Je maakt de kans op een grotere ontsteking alleen maar groter en daarnaast is de kans groot dat je er ook een litteken aan overhoudt. Een puistjes is rijp zodra zich een zwakke plek in het midden begint te vormen die we ook wel een witkopje noemen. Zorg ervoor dat je voordat je puistjes gaat uitknijpen eerst de huid reinigt met een goede zeep of disinfectant zodat je de kans op ontstekingen minimaliseert. Na afloop  het puistjes en mee-eters uitknijpen is eveneens een goede reiniging van belang.