Mee-eters pincet

De perfecte aanvulling op een comedonenlepeltje is het mee-eter pincet!

Een gewoon pincet is een onmisbaar onderdeel in het beauty-assortiment van elke vrouw! Nu is er ook ook een speciaal pincet voor mee-eters ontwikkeld dat echt een doorslaand succes is in Amerika.mee-eter pincet Op youtube verschijnt het ene na het andere filmpje over de werking van dit me-eters pincet met speciale gaven en hoewel de filmpjes er best een beetje goor uitzien blijft het wel fascinerend om naar te kijken…

Wat is een mee-eters pincet eigenlijk?

Nou, superhandig eigenlijk! Het mee-eter pincet heeft net als een gewoon pincet 2 metalen bladen waar op het uiteinde een soort haakje is geplaatst waardoor het net een klein tangetje lijkt. Met dit tangetje die je op de mee-eters plaatst kun je druk uitoefenen en de mee-eter simpelweg uit te drukken. De werking is vergelijkbaar met een gewoon pincet maar door de afwijkende vorm die je op de afbeelding ziet bereik je een totaal ander effect. Met het mee-eters pincet kun je niet alleen mee-eters verwijderen maar het is ook geschikt voor de kleine witkopjes, puistjes en acne.

Mee-eters pincet bestellen

Het mee-eters pincet is inmiddels ook in Nederland te koop en de prijs ligt rond de 5 euro, in sommige gevallen kun je zelfs een setje aanschaffen waardoor je en een comedonenlepeltje hebt en een mee-eters pincet. Natuurlijk hebben we de top 3 met mee-eters pincetten hieronder voor jullie op een rij gezet en bestellen gaat veilig, simpel en snel bij Bol.com.

Complete set mee-eter pincet van RVS

Premium kwaliteit, 6-delige epileer pincet set voor het professioneel epileren van wenkbrauwen, ingegroeide haartjes en mee-eters, het verwijderen van splinters! Bestel snel door hier te klikken of op de afbeelding!

mee eter pincet

 

Mee-eter pincet van RVS

Ideaal en tegen de laagste prijs! Bestel snel door hier te klikken of op de afbeelding!