Mee eters uitknijpen!

De meest voor de hand liggende manier om mee eters zelf aan te pakken is door ze zelf uit te knijpen! Voordat je zelf je mee eters gaat uitknijpen is het van belang dat je goed voorbereid te werk gaat.

 

tips tegen mee eters, mee eters verwijderen, mee eters behandelen, mee eters uitknijpen

mee eters uitknijpen
Met een goede voorbereiding om je mee eters zelf uit te knijpen bedoelen we in dit geval dat je als eerste zorgt voor een schone en gereinigde huid.

Hiervoor kun je een goede cleanser of reininger gebruiken waar je zelf erg tevreden over bent maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld olijfoliezeep vanwege zijn antibacteriële werking.

Daarna kun je met een gezichtsstomer je huid soepel en zacht maken zodat het uitknijpen van je mee eters soepeler gaat. Dit heeft vooral een goede werking bij de lastige mee eters op de moeilijk bereikbare plekjes!

Mee eters uitknijpen gaat een stuk eenvoudiger wanneer de huid niet meer vet is. Dit kun je bijvoorbeeld doen met de olijfoliezeep!

Zorg voor een schone huid en handen bij het mee eters uitknijpen!

Voordat je de mee eters gaat uitknijpen is het zaak om te zorgen dat je handen schoon zijn en dit kun je bereiken door middel van een goede antibacteriële handzeep.

Gebruik voor het uitknijpen bijvoorbeeld tissues of keukenrol, pak de mee eters tussen twee vingers beet en met een beetje druk zouden ze soepel tevoorschijn moeten komen. Voor de moeilijk te verwijderen of uit te knijpen mee eters kun je het gebruik van een comedonenlepeltje overwegen.

acne

Mee eters zelf verwijderen? Gebruik eventueel een comedonenlepeltje!

Plaats de geopende kant van het comedonenlepeltje op de mee eter en voer de druk langzaam op. De mee eter zou tevoorschijn moeten komen.

Nadat je de mee eters hebt verwijderd kun je de huid afspoelen met lauw warm water en een goede gezichtscreme aanbrengen! Zo geef je de huid de kans sneller te herstellen en blijven eventuele littekens weg.

acne

Heb je niet alleen last van mee-eters maar ook van gerstekorrels? op deze website lees je hoe je gerstekorrels kunt verwijderen!