Mee-eters verwijderen zonder huidbeschadigingen

Volg de onderstaande tips om mee-eters veilig te verwijderen zonder huidbeschadiging:

1. Exfoliëren, reiniging en hydrateren

Door jouw huid regelmatig mild te scrubben (exfoliëren) verwijder je snel en effectief dode huidcellen, overtollig talg en ander vuil. Hierdoor houdt je jouw poriën vrij waardoor mee-eters geen kans krijgen om te ontstaan. Zorg er wel voor dat je de juiste scrub gebruikt en niet te agressief te werk gaat omdat de talgklieren dan getriggered worden om nog meer talg aan te gaan maken. Nadat je jouw huid een scrub hebt gegeven is verzorging met een acne facewash of acne crème zodat de huid er weer stralend uitziet.

De beste producten tegen mee-eters en puistjes vindt je in onze top 10!

2. Stomen

Door de huid regelmatig te stomen zorg je voor een dieptereiniging die zijn weerga niet kent! De stoom zorgt ervoor dat de poriën in jouw huid open gaan staan waardoor het verwijderen van mee-eters na afloop een stuk eenvoudiger en soepeler gaat zodat de kans op huidbeschadigingen klein is.

Stomen kun je doen op 2 manieren! Je kunt kiezen voor en apparaat en deze gezichtsstomers zijn in verschillend varianten te koop. Het is een prijzige oplossing maar je hebt wel en gezichtsreinigingsapparaat waarmee je jaren vooruit kunt!

De andere manier om de huid te stomen is met een teiltje kokend water waar je met je gezicht boven gaat hangen. Door een grote handdoek over je hoofd te hangen sluit je de stoom op en bereik je hetzelfde effect als met een apparaat!

Tip bij het stomen van jouw gezicht:

Voeg eens wat tea tree olie toe aan het kokende water en je zorgt voor een desinfecterende en helende werking tegen puistjes!

3. Poriestrips

Vooral voor de mee-eters op de neus is het gebruik van een poriestrip en uitkomst! mee-eters verwijderen zonder huidbeschadigingenDe strips verwijderen vuil, talg en mee-eters en de werking is vrij simpel. Je plakt de poriestrip op de neus en drukt hem aan, na enige tijd verwijder je de poriestrip in één vloeiende beweging waardoor alle onzuiverheden pijnloos worden meegetrokken.

Wil je meteen de beste poriestrips tegen mee-eters gaan gebruiken dan kunnen wij de producten van Bioré aanraden! Echte alleskunners tegen mee-eters en puistjes die nog betaalbaar zijn ook, lees onze review van de Bioré producten en laat je overtuigen!

4. Comedonenlepeltje

Voor de lastig te bereiken mee-eters en de mee-eters die wat meer dwang nodig hebben om te verdwijnen is het gebruik van en comedonenlepeltje een echte aanrader! Met een comedonenlepeltje kun je lastige mee-eters verwijderen waar je met je vingers geen druk kunt zetten. Hierbij kun je denken aan de me-eters tussen de neusvleugel en de wang, mee-eters in de hals en nek en de mee-eters op de schouders en achter de oren!

Lees snel onze top 3 met comedonenlepels en maak direct jouw keuze!

Lees snel meer over wat mee-eters zijn en hoe je snel en effectief mee-eters kunt verwijderen!