Middel tegen Mee-eters!

Mee-eter

Een mee-eter is in feite een relatief onschuldige aandoening op je huid maar brengt een aantal cosmetische problemen met zich mee waar je last van kunt hebben.middel tegen me-eters, biore review, mee eters verwijderen met biore, review biore mee-eters Een mee-eter is in veel gevallen duidelijk zichtbaar en kan diepe poriën achterlaten na het uitknijpen, de meeste mensen willen zo snel mogelijk van deze vervelende oneffenheden, wat een mee-eter natuurlijk is, op de huid af. Een oplossing hiervoor is om de mee-eter zo snel mogelijk zelf te verwijderen. Wanneer u ook last heeft van een mee-eter of meerdere mee-eters dan hebben wij op meeeterverwijderen.nl de beste tips daarvoor op een rijtje gezet. Weet je niet precies wat je tegen een mee-eter moet doen dan kun je met onze hulp de eerste stappen zetten naar een huid zonder mee-eters. Ook hebben we 5 producten op een rij gezet die echt werken bij het voorkomen en verwijderen van die vervelende mee-eters.

Hoe ontstaat een mee-eter?

Bij het ontstaan van mee-eters spelen de talgklieren een belangrijke rol, de talgklieren zijn verantwoordelijk voor de aanmaak van talg wat ons huidvet is. Deze is talg houdt onze huid soepel en biedt bescherming en is onmisbaar. Wanneer de talgklieren teveel gaan aanmaken of produceren dan bestaat de kans dat de talgklieren verstopt raken. Wanneer de tagklieren verstopt raken dan verschijnt de mee-eter als zwart puntje op de huid. Een mee-eter ontstaat door een teveel aan talg en de ophoping van dode huidcellen. De zwarte mee-eter ligt aan de oppervlakte van de huid en is in tegenstelling tot de witte mee-eter gemakkelijk en eenvoudig te verwijderen wanneer je weet wat je moet doen. Het verschil tussen een zwarte mee-eter en een witte mee-eter is de oxidatie en de aanwezigheid van melanine wat ons lichaam zelf aanmaakt. Bij een witte mee-eter (de gesloten comedoon) bestaat de kans dat deze zich verder ontwikkeld tot puistje.

Een mee-eter verwijderen?

Waarschijnlijk ben je in de veronderstelling dat je een mee-eter snel en makkelijk kunt verwijderen. Meestal is dat ook het geval als je maar een goede routine bij het verwijderen van een mee-eter aanhoudt. Er zijn echter mee-eters die op nogal lastige en moeilijk bereikbare plekken aanwezig zijn. Wanneer je een mee-eter uit wilt knijpen zorg dan altijd dat je van te voren je handen wast. Daarmee voorkom je dat er bacteriën en andere vuiligheid in de porie terecht kan komen waardoor er kans op ontstekingen ontstaat. De lastig bereikbare mee-eters kun je verwijderen met een comedonendrukker of comedonenlepel. Met dit handige stukje gereedschap kun je makkelijker druk zetten waardoor de mee-eter makkelijker uitgedrukt kan worden. Na afloop van het uitknijpen van mee-eters is een kalmerend anti-puistjes gezichtsmasker met baking soda een uitstekende behandeling!