Normale poriën: Estée Lauder Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher

Review en ervaring met Estée Lauder Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher

Krijg weer normale poriën na het verwijderen van mee-eters!

Een van die grote nadelen van mijn onzuivere huid zijn mijn overduidelijk aanwezige vergrote poriën! Helemaal op mijn neus is het een drama en dit wordt nog eens extra gearticuleerd na het uitknijpen van mee-etersporiën verkleinen, normale poriën, poriën, Review Estée Lauder Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher Hoog tijd om eindelijk eens wat te proberen om mijn poriën te verkleinen of in ieder geval weer enigszins normaal te krijgen met het proefpakket van Estée Lauder dat we recent ontvingen met daarin de Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher en de advanced night repair.

Review Estée Lauder Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher

Okee, als je het potje met de druppelaar in je handen hebt dan is de eerste gedachte dat zo’n potje best duur is voor wat je ervoor krijgt en dit schept eigenlijk meteen hoge verwachtingen van het product zelf. De druppelaar is trouwens best handig want je hebt maar een klein beetje nodig en ik heb de focus gelegd op de mee-eters op mijn neus en die op mijn wangen.

Wat doet de Estée Lauder Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher

De Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher is een snel werkend serum dat de huidvernieuwing en daarmee bedoelen we de aanmaak van nieuwe huidcellen die wordt bevordert. Het zorgt ervoor dat de oneven kleur op de huid, schilferigheid en ruwheid wordt gerepareerd en het verkleint de poriën. Kijk je naar onze ervaring dan begin je deze eigenschappen na een week of 2 te merken. Je kunt de Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher elke ochtend aanbrengen op een schone huid waarna je gewoon jouw andere huidverzorgingsproducten kunt gaan gebruiken zodra het ingetrokken is. Het voordeel van het serum is dat dit intrekken vrijwel meteen gebeurt. Verwacht niet direct wonderen maar je poriën worden in ieder geval een stuk kleiner wanneer je het serum structureel gebruikt!

Ook Estée Lauder Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher kopen?

Bestel snel en klik op onderstaande button of hier!

Koop bij bol.com