Philips Visapure of de Clarisonic Mia 2

Met de Philips Visapure of de Carisonic Mia 2 elektrische gezichtsreiniger geef je jezelf een gezichtsreiniging die te vergelijken is met een uitgebreide behandeling bij de schoonheidsspecialiste! Vanwege de lagere prijs in zowel het apparaat zelf als de vervangbare opzetborstels en de daarnaast vergelijkbare functies valt onze keuze voor 100% op de Philips Visapure.

philips visapure
Voordelen elektrische gezichtsreiniging 

Door het gebruik van deze professionele gezichtsreiniger ziet je huid er niet alleen schoon en zacht uit maar ook de doorbloeding wordt stukken beter. In combinatie met de juiste gezichtsverzorgingsproducten kun je zelfs diepe en vergrote poriën verkleinen en zullen littekens langzaam maar zeker gaan vervagen!philips visapure

Naast deze unieke eigenschappen is de Visapure of de Mia 2 een uitstekend hulpmiddel om je dagelijkse gezichtsverzorging te versnellen en is hij heel erg eenvoudig in het gebruik. Niet alleen door zijn vormgeving maar ook door de ingebouwde timer waardoor je elk gebied van je gezicht de juiste tijd en daarmee aandacht geeft! Wat betreft de snelheid kun je kiezen voor 2 verschillende standen, een voor de zachte verzorging en de ander voor een diepe reiniging!

philips visapure

Wat zijn de effecten op de huid?

Afhankelijk van je huid en het gewenste resultaat kun je zelf bepalen wat het beste bij je past! Zelf gebruik ik de diepe reiniging 2 keer per week in combinatie met Bio Oil om mijn littekens en verwijde poriën te verminderen! De milde reiniging gebruik ik elke dag om te zorgen voor en schone huid en om alle dode huidcellen te verwijderen! Daarnaast heb ik dankzij deze elektrische gezichtsreiniger ook een minder vette huid waardoor mee eters minder kans krijgen om te ontstaan.

philips visapure

Philips Visapure de winnaar!

Omdat beide merken een vergelijkbare werking hebben heeft de prijs de doorslag gegeven. Niet alleen in de aanschaf is de Philips Visapure stukken goedkoper dan de Clarisonic maar ook bij het nabestellen van vervangende opzetborstels is Philips aanzienlijk voordeliger. Zo kost een vervangende borstel bij Philips slechts 8 euro en heb je het bij de Clarisonic over maar liefst 21 euro terwijl de gebruiksduur vergelijkbaar is. Daarnaast is Philips ook nog eens een betrouwbaar merk met bijbehorende garantieservice!ro een stuk goedkoper!

Al met al krijg je met de Philips Visapure een alleskunner op het gebied van gezichtsverzorging in huis die je hetzelfde resultaat geeft als een dieptereiniging bij de schoonheidsspecialist!

philips visapure

De Philips Visapure bestel je snel, veilig en vertrouwd door hier te klikken of op de onderstaande afbeelding!

philips visapure