Review en ervaring met Garnier producten tegen Mee-eters!

Garnier Acne producten

Review van de Garnier producten voor de vette en onzuivere huid met acne, puistjes en mee-eters!

Review en Ervaringen met Garnier Skin Active tegen mee-eters

Wanneer je op zoek bent naar een betaalbaar gezichtsverzorgingsproduct dan is de kans groot dat je bij Garnier terecht komt.review garnier egen mee-eters en puistjes Garnier is al sinds 1904 de producent van eenvoudige maar effectieve producten voor iedereen die last heeft van me-eters en puistjes.

Review Garnier Skin Active

De Skin Active producten van Garnier zijn speciaal voor de huid met onzuiverheden als puistjes en mee-eters en voorziet in een totale verzorging van de huid. Voor het reinigen, voeden en verzorgen van jouw gezichtshuid kan Garnier prima producten leveren tegen een betaalbare prijs. Zo is voor iedereen een uitstekend product tegen acne te krijgen.

Review Garnier Skin Active producten

Review Garnier SkinActive Micellaire Reinigingsgel

Garnier Micellaire Reinigingsgel voor de gevoelige huid verwijdert make-up , zelfs van de ogen en de lippen. Voor het eerst heeft Garnier de micellaire technologie geïntegreerd in een reinigingsgel die verrijkt is met natuurlijk druivenextract. Micellen zijn actief reinigende bestanddelen en afkomstig uit de farmaceutische wereld. Ze trekken onzuiverheden, vuil en make-up aan als een magneet waardoor deze snel en makkelijk verwijderd worden, zonder te wrijven! Geschikt voor ieder huidtype, zelfs de gevoelige huid. Reinigt en verwijdert make-up en daarnaast verzacht het de gevoelige huid in één simpele handeling. Breng het product met je handen aan op een vochtig gezicht, laat het schuimen met water en masseer het zachtjes in cirkelvormige bewegingen op het hele gezicht.

Review Garnier Skin Naturals Hydra Match Vette Huid Dagcrème

De Hydra Match dagcrème  voor de gemengde tot vette huid verzorgt de huid tot 24 uur lang. De dagcrème is niet vet, trekt snel in en bevat zuiverende groene thee extracten. De dagcrème is geschikt voor mensen met van nature een wat vettere of glimmende huid en zorgt voor een egale teint. Een perfecte dagcrème voor mensen met een gemengde tot vette huid.

Review Garnier SkinActive Pure Active Sensitive Kalmerende Verzorging Dagcrème.

Garnier Pure Active Sensitive Kalmerende Verzorging is speciaal voor de gevoelige en gemengde tot vette huid met onzuiverheden zoals acne en puistjes. De hypoallergene formule met een fysiologisch pH is verrijkt met reinigend zink om onzuiverheden zichtbaar te verminderen, Hamamelis extract om de huid te helpen kalmeren en Glycerine voor hydratatie van de huid.

Review Garnier SkinActive Pure Active Intensive Scrub tegen Mee-eters Scrub

Dit product van Garnier is prima voor jou als je een huid hebt die heel gevoelig is voor mee-eters die jij wilt verwijderen en waarvan je wilt voorkomen dat ze weer terugkeren. Ook vermindert de formule onzuiverheden en kleine ontstekingen. Dankzij krachtige micro-scrubdeeltjes worden poriën diep gereinigd. Verrijkt met een natuurlijk regenererend extract, werkt de formule het ontstaan van onzuiverheden tegen. Als gevolg daarvan is je huid zichtbaar verbeterd.

Direct Garnier tegen Mee-eters bestellen!

Koop bij bol.com