Louis Widmer

Wanneer je al sinds jaar en dag de beste producten tegen puistjes en mee-eters ontwikkeld verdien je natuurlijk een plek op acnecreme.nl. Louis Widmer heeft een complete lijn met producten voor elk huidtype.review louis widmer, ervaring met louis widmer huidverzorging, lousi widmer producten tegen mee-eters en puistjes Zo kun je wanneer je een vette en onzuivere huid hebt bij Louis Widmer terecht voor een volledige set producten die je kunnen helpen de mee-eters en puistjes te verminderen en vindt je er de beste producten voor het reinigen van je gezicht, de bescherming van de gezichtshuid en het verbeteren van de huidstructuur.

Review en ervaring met Louis Widmer

Bij Louis Widmer zijn ze zich er van bewust dat heel veel jongeren last krijgen van een onzuivere huid met bijvoorbeeld acne, puistjes en mee-eters. De complete lijn tegen onzuiverheden van Louis Widmer heet: Skin Appeal. In onze review blijkt dat deze acne-lijn van Louis Widmer bestaat uit producten die de belangrijkste 3 oorzaken van een onzuivere huid proberen weg te nemen die worden uitgevoerd volgens een vast en consequent stappenplan gedurende 8 weken:

Stap 1: Reinigen van de huid om overtollig talg en huidvet te verwijderen en te zorgen voor een zuivere huid

Stap 2: Zuivering van de huid om diep in de poriën de laatste bacteriën en verontreinigingen te verwjderen

Stap 3: Verzorging van de huid om de balans weer te herstellen en de behandeling af te kunnen ronden

Louis Widmer als aanvulling op

Wanneer je een behandeling volgt bij de huidarts of dermatoloog tegen acne en puistjes zijn de producten tegen acne van Louis Widmer uitstekend te gebruiken naast de behandeling die je volgt om de huid te beschermen en schoon te houden. Overleg altijd met de dermatoloog!

Review Louis Widmer Acne Care Skin Appeal

De producten van Louis Widmer die helpen tegen acne en puistjes zijn:

De Acne Care Crème, deze acnecrème is bijzonder effectief wanneer je last hebt van matige tot ernstige acne maar kan ook gebruikt worden bij milde acne met mee-eters omdat het de groei van de acne-bacterie remt. Verder is de crème in staat de afvoer van de overtollige talg te verbeteren waardoor er minder kans is op de vorming van mee-eters en daarmee puistjes!

De Louis Widmer Skin Appeal peelings, wanneer je de huid diep wilt reinigen kun je gebruik maken van de peeling zonder parfum van Louis Widmer. Door je gezichtshuid een peeling te geven verwijder je dode huidcellen, verontreinigen en overtollig talg waardoor poriën minder snel kunnen verstoppen.

Louis Widmer Acne care Gel, deze acnegel van Louis Widmer heeft een sterke antibacteriële werking waardoor de bacteriegroei wordt geremd. Daarnaast zorgt de acne care gel voor en rustigere huid die er minder rood uitziet. Uit onze review van de Louis Widmer producten blijkt dat deze acne care gel van Louis Widmer bijzonder effectief is in het voorkomen van mee-eters en puistjes.

Louis Widmer Mee-eter Facewash

Voor een schone en diep gereinigde huid is de Acne Facewash van Louis Widmer een product dat echt bovengemiddld goed is. Natuurlijk gaat dat voor meer merken op maar de Facewash van Louis Widmer kun je gebruiken na het wakker worden voordat je eventuele make-up aanbrengt en voor het slapen gaan om de huid diep te reinigen waardoor mee-eters en puistjes minder kans krijgen. Deze Facewash of cleanser is ook uitstekend geschikt voor de man omdat de werking bijzonder goed is en diep in de huid kan dringen, hierdoor is zij ook voor de toch wat stevigere en stugge huid van de man effectief.

Louis Widmer Skin Appeal Skin Care Stick, wanneer de nood hoog is en je bijvoorbeeld een puistje krijgt net voor een sollicitatiegesprek of een etentje dan is de Skin Care Stick van Louis Widmer mogelijk een goede oplossing voor je. Met de Stick die antibacterieel is en veel fruitzuren bevat kun je de puist aanstippen zodat deze direct begint uit te drogen en de roodheid aanzienlijk minder wordt.

Direct Louis Widmer tegen mee-eters online bestellen

Koop bij bol.com