Tea Tree Olie tegen acne en mee eters

Tea Tree Olie tegen acne en puistjes is een natuurlijke behandeling die door veel mensen bijzonder gewaardeerd wordt. Tea Tree Olie heeft anti bacteriële en anti septische eigenschappen die effectief zijn tegen roodheid van de huid.

Doordat je het gebruikt tegen de puistjes en mee eters die je hebt voorkom je ook het ontstaan van nieuwe puistjes omdat de Tea Tree Olie infecties helpt voorkomen.

Daarnaast heeft Tea Tree Olie de mooie eigenschap de olieproductie van je huid te reguleren waardoor het met de anti bacteriële en anti septische werking een bijzonder effectieve en goedkope behandelingen tegen acne en mee eters is.

Tea Tree Olie tegen acne en mee eters

9 Tips om Tea Tree Olie tegen acne en mee eters te gebruiken!

  • Gebruik altijd 100% pure Tea Tree Olie! Het is misschien wat duurder maar door te kiezen voor de pure olie weet je zeker dat er geen andere ingrediënten aan zijn toegevoegd waar je huid gevoelig op kan reageren. Daarnaast is pure Tea Tree Olie vele malen krachtiger waardoor je sneller resultaat ziet!
  • Wanneer je voelt dat er een puistje aan zit te komen of je ziet een mee eters geïrriteerd raken dan kun je dit in de kiem smoren door er Tea Tree Olie op aan te brengen!
  • Zorg ervoor dat je bij een ontsteking alleen Tea Tree Olie aanbrengt op dit gebied met bijvoorbeeld een wattenstaafje! De normale huid kan namelijk geïrriteerd raken door de krachtige werking van de Tea Tree Olie, dit kan resulteren in droogheid, roodheid of schilfertjes.
  • Wanneer je merkt dat je huid te heftig reageert op de Tea Tree Olie dan kun je een druppel olie mengen met bijvoorbeeld wat Vaseline!
  • Om de huid fris en schoon te houden en acne te voorkomen kun je 22 of 3 druppeltjes Tea Tree Olie door je dagelijkse gezichtscrème Mengen! Hoezo multifunctioneel!
  • De vorige tip is effectiever dan het kopen van een kant en klare gezicht crème op basis van Tea Tree Olie. Je weet zeker dat je de beste Tea Tree Olie gebruikt en je kunt zelf de dosering bepalen! Mocht je huid te heftig gaan reageren kun je de dosering of het gebruik aanpassen tot je voelt dat het goed is.
  • Tea Tree Olie kun je ook gebruiken als gezichtstoner na het reinigen! Mix 2 of 3 druppels Tea Tree Olie met wat water en dep je huid met bijvoorbeeld watten.
  • Voor een gezicht reinigende massage kun je wat druppels Tea Tree Olie mengen met wat gezichtsolie en zo combineer je een heerlijke massage met een gezichtsreiniging waar je huid zichtbaar van opknapt!
  • Tea Tree Olie heeft een sterke en herkenbare geur! Houdt altijd in je achterhoofd dat de voordelen opwegen tegen de nadelen, dit natuurlijke wondermiddel doet je huid goed!

Tea Tree Olie tegen acne en mee eters

Het gaat er niet om dat je bovenstaande tips allemaal moet gebruiken, laat dat duidelijk zijn. Kies wat jij prettig vindt en waar jij je goed bij voelt! Het belangrijkste is dat je weet dat je acne en mee eters kunt voorkomen en de roodheid van de huid kunt wegnemen met dit wondermiddel!

De beste Tea Tree Olie kun je natuurlijk via ons bestellen, klik hier of op onderstaande afbeelding en je besteld de olie goedkoop, veilig en snel!

 

Tea Tree Olie tegen acne en mee eters

Tea Tree Olie tegen acne en mee eters

 

tea tree olie