Top 3 comedonenlepels

Een eerlijke bekentenis: Al 20 jaar lang gebruik ik hetzelfde schoonheidsproduct! En nee het is geen oud potje met hydraterende crème of een uitgeharde tube gezichtsscrub uit grootmoederstijd… Het is mijn vertrouwde comedonenlepel!

top 3 comedonenlepels

Oud en vertrouwd!

De eerste comedonenlepel die inmiddels bijna 20 jaar oud is ligt nog steeds in mij laatje alhoewel die inmiddels al wel een paar keer is vervangen door een nieuwe versie want ook bij comedonenlepels gaat de ontwikkeling door…

Een simpel stukje metaal die ik gebruik voor mijn puistjes en mee eters! Voor veel mensen waarschijnlijk onbekend maar voor iemand die last heeft van puistjes en mee eters een onmisbaar stukje gereedschap! Het is helemaal voor de lastig bereikbare mee eters en puistjes een ideaal hulpmiddel om ook die weg te krijgen.

top 3 comedonenlepels

Oefening baart kunst!

Elke zichzelf respecterende schoonheidsspecialiste gebruikt de comedonenlepel in de dagelijkse werkzaamheden en ik gebruik mijn eigen net zo vakkundig thuis! Door de comedonenlepel veel te gebruiken ga je ervaren dat je steeds handiger wordt in het verwijderen van de mee eters waar je niet zo goed bij kunt of waar je geen of weinig druk op kunt uitoefenen met de vingers! Zo verwijder je ook de puistjes en mee eters in bijvoorbeeld je oor, de zijkanten van de nek, schouders en tussen neusvleugel en wang.

top 3 comedonenlepels

De comedonenlepel: onmisbare gadget!

De comedonenlepel is voor iedereen met een vette huid een stukje techniek die nodig is. Je verwijderd de mee eters en puistjes gewoonweg eenvoudiger! Door de comedonenlepel zelf te gebruiken zie jij je eigen huid zichtbaar opknappen, alle verstopte poriën en beginnende puistjes die je wegdrukt geven een voldaan gevoel!

De comedonenlepel is echter niet het beste product tegen mee eters en puistjes! Bij verkeerd gebruik kun je ervoor zorgen dat er ontstekingen ontstaan en blijvende littekenvorming! Goed weten waar je aan begint is daarom wel belangrijk, lees hierover meer in mijn artikel over het gebruik van de comedonenlepel!

Dat neemt echter niet weg dat het juiste gebruik van de comedonenlepel in combinatie met de juiste verzorgingsproducten een effectief hulpmiddel is in de strijd tegen puistjes en mee eters. Je ziet direct resultaat en dat is waar het om draait ben ik van mening! Daarnaast is ook nog eens een goedkope oplossing, een bezoek aan de schoonheidsspecialiste is een stuk duurder dan de aanschaf van meerdere comedonenlepels!

top 3 comedonenlepels

Alvast 3 goede tips die belangrijk zijn bij het gebruik van de comedonenlepel:

Zorg voor een gereinigde huid en oefen niet teveel druk uit op de mee eters en puistjes! Daarnaast zorg je uiteraard voor een goed gereinigde en gedesinfecteerde comedonenlepel! Klik hier voor meer tips!

top 3 comedonenlepels

Top 3 comedonenlepels:

Om je zoektocht naar de beste comedonenlepel wat te vereenvoudigen heb ik de top 3 comedonenlepels samengesteld! De beste comedonenlepels die op dit moment verkrijgbaar zijn in Nederland en je kunt ze meteen veilig en vertrouwd bestellen!

top 3 comedonenlepels

1: Siluno Comedonenlepel in een set van 5 inclusief revolutionaire mee-eter pincet!

Deze professionele set met comedonenlepels is scherp geprijsd en wordt geleverd met 2 jaar garantie! Daarnaast wordt de set geleverd inclusief het mee-eter pincet waarmee je met de nieuwste techniek mee-eters kunt verwijderen! Naast het verwijderen van mee-eters ook geschikt voor het verwijderen van puistjes. Dit is een complete set waarmee je bij juist gebruik jarenlang vooruit kunt! Bestel direct en klik hier of op de afbeelding!

top 3 comedonenlepels, top 3 comedonenlepeltjes

 

 

top 3 comedonenlepels

2: Seki Edge comedonenlepel voor de lastig te bereiken mee-eters!

Nummer 2 is de Seki Edge comedonenlepel met een wat breder handvat voor meer grip en controle. Met zijn prijs is hij iets duurder dan de nummer 1 in deze lijst en het is geen complete set, deze comedonenlepel is echter wel bij uitstek geschikt voor het verwijderen van de lastig te bereiken mee-eters. Klik hier om deze comedonenlepel te kopen!

top 3 comedonenlepels, comedonendrukker, comedonenlepeltje

 

top 3 comedonenlepels

3: Mee-eters verwijderen met een comedonenlepel en het blackhead masker!

Nummer 3 in de lijst is de combinatie van de mee-eter verwijderen set met comedonenlepels en het blackhead killer masker met combinatiekorting! Altijd het gezichtsmasker al eens willen proberen? Dit is je kans inclusief een set professionele comedonenlepeltjes! Klik hier of op de afbeelding om deze combinatie met korting te bestellen!

 

top 3 comedonenlepels