Wat kan ik zelf doen om mee-eters te voorkomen?

Wat kan ik zelf doen om mee-eters te voorkomen?

Iedere huid is uniek! Met de volgende tips kun je zelf proberen om mee-eters te voorkomen of te verminderen.

Voeding

Voor iedereen, met of zonder mee-eters, is een gezond en gebalanceerd voedingspatroon onvoorstelbaar belangrijk! Wanner je last hebt van veel mee-eters dan is een gezond voedingspatroon of dieet helemaal belangrijk om jouw lichaam en daarmee de huid te voorzien van de broodnodige voedingsstoffen. Probeer daarom voor jezelf bij te houden welke voeding ervoor zorgt dat de hoeveelheid mee-eters verminderd of juist heftiger wordt.

Roken

Hoe moeilijk het ook is: stop met roken! Roken is natuurlijk op onvoorstelbaar veel gebieden giga-ongezond maar heeft ook de eigenschap jouw huid te vernietigen! Daarnaast heeft het een negatieve invloed op kwaliteit en het transport van ons bloed waardoor de kleine ontstekingen zoals puistjes en mee-eters niet goed meer aangepakt kunnen worden!

Huidverzorging bij mee-eters

Een goede huidverzorgingsroutine is belangrijk als je last hebt van veel mee-eters! Zorg ervoor dat je de dag begint met een goede facewash of cleanser voordat je make-up aan gaat brengen! Ook in de keus van de dagcrème is rekening houden met jouw onzuiverheden belangrijk, in dit artikel vindt je de beste dagcrèmes als je last hebt van een onzuivere huid.Wat kan ik zelf doen om mee-eters te voorkomen? Hetzelfde geld natuurlijk voor de make-up als je die gebruikt, kies liefst voor make-up op waterbasis die daarmee niet-comedogeen is. Hierdoor sluit je de huid niet af waardoor mee-eters minder kans krijgen om te ontstaan. Voordat je gaat slapen is het belangrijk je gezichtshuid nog een keer goed te reinigen met een facewash in combinatie met een exfoliant. Op onze website vindt je alle informatie over de beste producten als je last hebt van onzuiverheden zoals mee-eters!

Gezichtsmaskers tegen mee-eters kun je online bestellen maar ook eenvoudig zelf maken met huis, tuin en keuken middeltjes. Kies bijvoorbeeld voor baking soda als basis of gebruik citroensap. Zelfs met havermout en karnemelk kun je de beste gezichtsmaskers zelf maken tegen acne!

Lees snel meer: