Zo verwijder je mee-eters met een comedonenlepel!

Meestal heb je niet of nauwelijks last van mee-eters en is het beter een mee-eter te laten zitten waar hij zit. Maar wanneer mee-eters duidelijk zichtbaar op bijvoorbeeld je neus aanwezig zijn dan wil je er zo snel mogelijk vanaf! En dan hebben we het nog niet eens over die onnatuurlijke drang om gewoon even mee-eters en puistjes weg te knijpen omdat dat gewoon moet!

Dus die mee-eters moeten toch weg!

Wat er ook gebeurt: die mee-eter moet en zal weg en daarvoor gebruiken we meestal gewoon onze vingers… En dat is nou net niet altijd verstandig want met teveel kracht kun je ervoor zorgen dat je last krijgt van blijvende schade aan de huid in bijvoorbeeld de vorm van vergrootte poriën of kleine littekens.

Mee-eters verwijderen kan op meerdere manieren

Natuurlijk kan mee-eters verwijderen op meerdere manieren en soms zijn poriestrips ook best handig voor de oppervlakkige mee-eters. Een comedonenlepel is bijna onmisbaar als je mee-eters wilt gaan verwijderen omdat ze bij het juiste gebruik in staat zijn om zelfs de meest hardnekkige en ontstoken mee-eters te verwijderen met een minimale kans op blijvende huidschade!zo verwijder je mee-eters met een comedonenlepel, comedonenlepel
In dit artikel lees je wat een comedonenlepel precies is, hoe je een comedonenlepel gebruikt en welke comedonenlepels het best zijn om te gebruiken!

Wat is een comedonenlepel?

Een comedonenlepel is een metalen (rvs) hulpmiddel die je los kunt bestellen of als set inclusief een mee-eters pincet. Aan het uiteinde van de comedonenlepel zit een klein oogje wat je precies over een mee-eter heen kunt leggen waardoor je maximaal druk kunt uitoefenen rondom de mee-eter!

Een comedonenlepel is een onmisbaar instrument bij de meeste huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten omdat het effectief is bij het verwijderen van grote mee-eters en ontstoken mee-eters. Door gebruik te maken van een comedonenlepel bij het verwijderen van mee-eters voorkom je de kans op het ontstaan van puistjes omdat de mee-eter volledig wordt verwijderd en zoals al eerder genoemd is de kans op een vergrootte porie of een blijvend litteken klein.

Waaraan moet de beste comedonenlepel voldoen?

Wanneer je jouw eigen comedonenlepel wilt gaan aanschaffen is het verstandig om te kiezen voor een complete set inclusief een mee-eters pincet. Een pincet om mee-eters te verwijderen is de nieuwste rage vanuit Amerika en deze is zowel fascinerend als afschuwelijk om te zien!
Wanneer je kiest voor een comedonenlepel is het belangrijk dat deze van RVS is zodat hij niet gaat roesten en daarnaast is hij makkelijk schoon te maken en te desinfecteren na het gebruik zodat je ontstekingen voorkomt. Natuurlijk is het ook aan te raden om een comedonenlepel voor gebruik te desinfecteren!

De beste comedonenlepel kopen inclusief mee-eters pincet!

Klik hier of op de afbeelding om jouw nieuwe complete mee-eters verwijderen set inclusief comedonenlepels en pincet te bestellen!

zo verwijder je mee-eters met een comedonenlepel, comedonenlepel